1

İnternetten Çok Para Kazanacağım Diye Hırs Mı Yapıyorsunuz ?


  • İnternetten kısa yoldan zengin olmak isteyen bir çok internet girişimcisinin ilk etapta  çabuk ve daha fazla para kazanmak için hırs yapmaları düştükleri ilk hatalardandır.
    İnternetten Para kazanma hirsi

    İnternetten Para kazanma hırsı

    İnternetten kazanç elde etmek  için çaba sarf edeceğiniz bir süreç mutlaka olacaktır.
    İnternet üzerinden yürüttüğünüz bu işte başarılı olabilmek için çaba sarf edeceğinizi ve bunun hiçte kolay olmadığını sakın unutmayın.
    Kazanç sağlamak için vereceğiniz mücadele ile birçok kişiyle rekabet içerisinde olacaksınız.
    Belki de başlangıçta umudunuz kırılacak. Ne yapabileceğiniz konusunda kararsız kalacaksınız.
    Ve pes etme noktasına kadar gelebileceksiniz.
    AMA pes etmediğiniz taktir de, eninde sonunda ödülünüzü alacak sizde internetten kazanç sağlamaya başlayacaksınız.
    Size bir gerçekten bahsedeyim. İnternetten para kazanma sürecine girdiniz, bu süreçte prensip edindiğiniz amaç ve araçlarınız olacak. Bunlar sizin için bir terazi niteliğindedir.Bu süreçte amaç ve araçlarınızı sakın karıştırmayın.
    Amaç:İnsanlara faydalı olabileceğiniz bir  konu hakkında bilgilendirici paylaşımlarda bulunma.
    Araç:Bu paylaşımlardan kazanç sağlama alternatifi
    Amacınız sadece para kazanmak olduğu sürece hedefinize  ulaşmanız mümkün olmaz.
    İnsanlara faydalı paylaşımlarda bulunmanız; hem okuyucularınızı memnun edecek,hem de sizin yaptığınız bu işten zevk almanızı sağlayacaktır.Göreceksiniz ki para kazanma süreci de zamanla kendiliğinden gelecektir.
    İnternetten para kazanmak amacıyla yola çıkarsanız okurlarınızın gözünde  yapmacık olmaktan kurtulamazsınız ve daimi okuyucu kitlesine ulaşamazsınız. Belki kısa süreli kazançlar elde edebilirsiniz. Sizce faydalı bilgiler paylaşmamak, insanların gereksiz  zaman ve para kaybetmelerini sağlamak ne kadar doğru? Kendinize bir sorun. Ama unutmayın bu yanınıza kar kalmaz.

    Böyle haksız kazanç elde etmek için yaptığınız tavsiyeler okuyucularınıza para ve zaman yönünden zarar verdiğinden dolayı,sizin ve blogunuzun hakkında yapılan olumsuz yorumlar moralinizi bozduğu gibi blogunuzu ziyarete gelenler üzerinde de etkili olacak ve blogunuz da vakit geçirmeyeceklerdir. Bu olumsuzluklar arama motorlarının da dikkatini çekecek ve aldığınız eksi notlardan dolayı sıralamanız gerileyecektir.
    Son bir not ;
    Dürüst olarak insanlara yardımcı olmak,sizlere uzun vadede çok faydalı olacaktır.Kısa sürede çok kazanç elde edeyim diye yaptığınız para kazanma hırsı ile zamanınızı ve uğraşınızı boşa çıkarmayın.Unutmayın çabuk ve çok para kazanmak için yaptığınız hırs ilk etapta size kazanç getirse dahi bu kısa vadede olacaktır ve kısa zaman sonra büyük bir hüsranla sonuçlanacaktır.


     

    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    1 yorum :

    1. Soylediklerinde cok haklisin katiliyorum iyi birgozlem olmus dilinide cok iyi kullanmissin

      YanıtlaSil

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.