3

İnternetten Kısa Yoldan Zengin Olmak Mı ? YALAN

  • kısa yoldan zengin olmak yalan
       Böyle bir başlık atarak aslında en son söylenebilecek bir sözü en başta söyledim. Herhangi bir işte kısa yoldan zengin olmanın  mümkün olmadığı gibi internet üzerinden yapılacak işlerde de kısa yoldan zengin olmak olası bir durum değildir ve imkansızdır. Başka bir ifade ile, herhangi bir işte insanın başarılı olup para kazanması çalışmasına bağlı ise internetten para kazanma üzerine yapılan işlerde de başarıyı yakalayıp para kazanmak sizin sabırlı ve düzenli çalışmanıza bağlıdır.

      İnternet üzerinden iş yapmak ve kazanç sağlamak ile ilgili piyasaya sürülen ürünlerin çoğu maalesef,kısa yoldan zengin olma vaatlerinde bulunuyorlar.Bu ürünlerin böyle dile getirilmesi tek sebebi de bir çok insanın kısa yoldan ve hatta mümkünse çalışmadan para kazanmayı istemesidir.Bu tür bir kazançta sadece birilerini dolandırmakla başka bir deyişle yetim hakkı yemekle mümkün olabilir.

     Bu gerçeklerden yola çıkacak olursak, İnternetten para kazanmak mümkün olabilir mi?
    Evet, ama nasıl olacak? Tek tek irdeleyelim.

    Hangi yöntemi kullanıp benimseyeceğinize karar verin
    İlginize uygun bir yöntemi seçmelisiniz.Ne yapmak istiyorsunuz? Blog yazarak mı kazanmak,yoksa  google adwords’te veya facebook ve twitter gibi sosyal paylaşım platformların reklam reklam vererek mi ürünleri pazarlamak istiyorsunuz ? Benim size tavsiyem başlangıçta maliyet gerektirmeyen blog yazarak internetten para kazanmaya başlamanız.Böylece oraya buraya reklam ücreti verme sıkıntısıda yaşamazsınız.Bununla birlikte daha kalıcı işler çıkarabilirsiniz.İlk zamanlar kazanamasanız da 2-3 aylık süre zarfı sonunda kazancınız aylık 1000 lira seviyesine ulaşması mümkün.Tabi her iki yöntemi de kullanarak para kazanmanız mümkün.
    Düzenli çalışın
    Blog yazarak para kazanmaya başlayacaksanız unutmayın bloğunuzu sürekli güncel tutmalısınız.İlk 2-3 aylık sürede her gün yazılar yazmanız sizin yararınıza olacaktır.Eğer adwords gibi reklam alanlarını kullanacak olursanız, reklamlarınızı doğru ürünlere vermeniz ve reklamlarınızı sürekli takip etmeniz gerekmektedir.Tüm bunları göz önünde bulundurursak düzenli çalışmanız şart!!
    Dersinize iyi çalışın
    Bir işe başladığınız taktirde devamlılığı sağlamak için sürekli araştırmalı,okumalı,uygulamalı ve yeniliklere açık olmalısınız.araştırmalarınız sonucu öğrenmiş olduklarınızı uygulamaktan korkmayın.Unutmayın ki yapılan her yanlış bir tecrübedir.Siz yeter ki nerede yanlış yaptığınızı bilin ve bu yanlışlarınızdan ders çıkararak aynı hatalara tekrar düşmeyin..
    Kurmak istediğiniz İşinizle alakalı çevreler edinin
    İnternetten para kazanmak isteyen ve bu konuda girişimleri olan kişilerle arkadaşlık kurun.Bu kurduğunuz arkadaşlıkların, inanın size çok faydası olacaktır.
    Bulunduğunuz çevreden gelecek tepkilere kulak asmayın
    İnternet girişimciliğine adım atmak istediğinizde yakın çevreniz de dahil olmakla birlikte birçok insan olumsuz tepkiler verecektir.”Bunlar aldatmaca,inanma böyle şeylere,internetten para kazanılır mı” şeklinde olumsuz tepkilere hazırlıklı olun.İnternet girişimciliği ile uğraşmak isteyen kişiler genelikle bu tür tepkilerle karşılaşmaktadır.Bu durum tamamen bakış açısıyla alakalıdır.Yaşamı boyunca belli bir maaşa talim olmuş insanların bu tür işleri benimsemesi ve olabileceğine inanması oldukça zordur.Aslında bu iş,yani internetten para kazanmak pekala normal işinizinle beraber yürütebileceğiniz bir iştir. Konumuzla alakalı, söylediklerimizi açıklar nitelikte; Amerika’da kurmuş olduğu internet girişimciliği ile başarıyı yakalamış olan Türk girişimci Ahmet KIRTOK’un yazısını okumanızı öneririm. (tıkla-oku)
    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    3 yorum :

    1. Paylaşım için teşekkürler.Çok aydınlatıcı bilgiler vermişiniz.

      YanıtlaSil
    2. Blog yerine web sayfası açmak uygun olur mu? Sizce hangisi daha çok tıklanma alabilir ya da farkı var mı?
      Bu arada paylaşımınız için teşekkürler.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba;

        Blog daha avantajlı olur. Çünkü bloglara sürekli yazı girilerek güncel tutmak mümkün. Böylece ziyeretçi tekrar tekrar gelebilir bloga. Böylece etkileşim artar ve Google da üst sıralarda çıkma artar. Web sayfasında üst sıralarda çıkmak için seo çalışmasını çok daha iyi yapmak gerekli. Çünkü bloglar gibi sürekli güncel tutmak mümkün değil ve bir ziyerteçiyi birden fazla sitene çekmek için ekstra bir şeyler sunma çok az bloga göre

        Sil

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.