2

Hiç Bir Sermaye Olmadan İnternetten Para Kazanmak


  • Atalarımızın dediği gibi “Para parayı çeker!” atasözüne sanırım kimsenin itirazı yoktur. Gerçekten de parası olanın sermayesi olmayana göre daha fazla kazanma ihtimali vardır. Fakat bu sermayeniz olmadan internetten para kazanılamayacağı anlamına gelmez. Hiç bir sermayeniz olmasa bile kısa sürede internetten para kazanmaya başlayabilirsiniz ve zamanla da kazancınızı sabitleyebilirsiniz.
    Hiç bir sermaye olmadan internetten para kazanmak

    Goomass'a sahip olanlar bunu bilir.Bilmeyenler için kısaca bir özet geçeyim;
    İnternette bir siteniz var.(Bu şart değildir ama büyük bir avantajdır). Tabi  bir site sahibi olmanın  bir çok bedava yolu var. (Blogger, blogcu, wordpress, vs). Bu araçlarla ksize para kazandıracak sitenin temelini dakikalar içinde atabilirsiniz. Sonra size para kazandıracak yazılar yazmaya başlayarak sitenizi geliştirir ve ziyaretçilerinizi bilgilendirebilirsiniz.
    Kurmuş olduğunuz sitenizi sosyal medyada, forumlarda tanıtımını yaparak duyurabilir ve zamanlada google aramalarında da bulunmaya başlandığını görebilirsiniz. Ne kadar özgün bilgilendirici yazınız olursa giderek artan bir ziyaretci kitleniz ve bununla doğru orantılı olarak da kazancınız olmaya başlar. Kazanmaya başladıkça da bu iş üzerinde daha çok yoğunlaşmaya başlar ve gelirinizi katlamaya devam edersiniz.
    Öyle bir gün gelir ki; siz yazı girmeseniz bile sitenize ziyaretçi gelmeye devam eder, ve kazanç elde etmeye devam edersiniz. Siteniz açık kaldığı müddetçe sizde para kazanmaya devam edersiniz.
    Sitenizi ne kadar çok güncel tutarsanız kazancınız artarken, başıboş bırakıp güncelikten uzak kalırsanız da kazancınız o kadar düşer. Ama günümüzde asgari ücret için günün minumun 10 saati çalışanları düşündüğümüz de internetten para kazanmak için yarım saatimizi ayırmak pek zor olmasa gerek.
    Sonuç olarak; Hiç bir sermaye olmadan sermayesiz İnternetten Para Kazanmak mümkündür.
    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    2 yorum :

    1. Etkileyici ve çok detaylı bir yazı olmuş eline sağlık. Faydalı bilgiler içeren bir blogun var. Sık kullanılanlara ekledim arada göz atacağım...

      YanıtlaSil

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.