1

Satış Ortaklığı Ağı Xticaret ile Para Kazanmak

  •   Daha önce ki yazılarımda size affiliate(satış ortaklığı )sistemi hakkında bilgi vermiştim. Eğer satış ortaklığı hakkında bilginiz yoksa buradaki yazımdan bilgi alabilirsiniz. Bu yazımda sizlere satış ortaklığı yapabileceğiniz ürünleri içinde barındıran xticaret’ten bahsedeceğim.



             Xticaret;  Türkiye’de hızla büyüyen ve potansiyelini günden güne arttıran ürün sahiplerinin ürünlerini satışa sundukları ve satış ortakları tarafından ürünlerin pazarlandığı aynı zamanda affiliate marketing (satış ortaklığı) sistemini Türkiye de ilk defa getiren ve uygulayan, satışa odaklı bir teknoloji platformudur.



             Xticaret; satış ortakları, ürün sahipleri ve müşteriler için sağladığı güvenlik sayesinde vazgeçilmez büyük bir network ağı durumundadır. İçerisinde barındırdığı algoritmayla satış ortağı ile müşteriler arasında ve ürün sitesinde gerçekleşecek olan eylemler satış ortaklarına verilen özel bir link üzerinden olduğu için, oluşan her türlü yönlendirme, trafik ve satın alma eylemi kayıt altında tutulur. Ve satış ortaklarının almaya hak kazandığı her türlü komisyon xticaret tarafından otomatik olarak gerçekleştirilir ve satış ortağının hesabına yansıtılır. Ayrıca Xticaret, güvenlik alt yapısıyla satış ortaklarına, ürün sahiplerine ve müşterilere vermiş olduğu güven ortamı ile hızla büyümesinde en önemli etkenlerden biridir.

            Ürün sahipleri ürünlerinin tanıtımını yapmak ve satışa sunmak için kurdukları ürün sitesini ilk etapta xticaret'e kayıt yaparak ürünlerini satışa çıkarırlar. Ürün sahipleri tarafından satışı gerçekleştirecek ürün için satış ortakları komisyon oranları da bu aşamada belirlenmiş olur. Daha sonra xticaret platformuna üye olan satış ortakları, kendilerine ait olan siteler veya farklı yöntemler yardımıyla, ulaşabilecekleri insanlara xticaret platformunun içerisinde barındırdığı ürünleri satmak için ilk olarak ürünlere satış ortağı olurlar. Satış ortakları daha sonra, satmayı düşündükleri ürün için xticaret'in kendilerine verdiği özel bir link ile ellerindeki kaynakları kullanarak ürün tanıtımına başlarlar ve kendilerine verilen bu özel link üzerinden odaklı gelen insanları ürün sitelerine yönlendirirler.

            Satış ortağının aracılığıyla ürünün satış sitesine ulaşan müşteriler ürünü satın aldığı takdirde satış ortakları da ürün üzerinden önceden belirlenmiş olan komisyonu almaya hak kazanırlar.

           Xticeret’in en güzel yanı ise, ilk etapta satış ortağı vasıtasıyla ürün sitesine gelip alışveriş gerçekleşmese dahi, daha sonra müşterinin tekrar ürün sitesine girip alımı gerçekleştirmesi durumunda da komisyonunuzu almanızdır.(sizin linkinize tıklayan kişinin bilgisayarına bir çerez yollanır.Bu çerez vasıtasıyla kişi 1 ay içerisinde ürün sayfasna giderek satn alma işlemini yaparsa sizi yine komisyonunuzu alırsnız.)
    xticaret kazandırıyor


          Xticaret’e üye olarak satış ortaklığı yapmak isteyen kişilerden 1 defaya mahsus 20 tl almaktadır. Bu tek defaya mahsus alınan ücret Xticaret’e, üye olan insanların, gerçekten satış ortaklığı yapmak istediklerinden emin olmak için ve diğer satış ortaklarının hakkını korumak için, üyeliği ücretli yapmıştır. Buraya tıklayarak xticaret üyeliğinizi yapabilirsiniz.


          Üyelik işleminizi gerçekleştirdikten sonra kategorileri gezerek sistemde yer alan ürünleri incelemeye başlayıp bu ürünlere satış ortağı olabilirsiniz. Sistem Türkçe olduğu için daha ayrıntılı inceleyebilirsiniz.

    Başar sizinle olsun.
    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    1 yorum :

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.