2

Satış Ortaklığı Ağı Clickbank ile Para Kazanmak



  • Önceki yazılarımda bahsetmiş olduğum Xticaret  ve clickmerkez  Türkiye de faaliyet gösteren satış ortaklığı ağlarıdır. Bu yazımda sizlere dünyada şuan en popüler, en güvenilir ve üzerinden en çok kazanç elde edilen affiliate ağı olan Clickbank’tan bahsedeceğim.
    clickbank

     Neden Clickbank ?
    §  Clickbank üyelerine uzun zamandır gününe ödeme yapıyor.
    §  Tüm üyelerinin kazancı bu zamana kadar 2 Trilyondan fazla.
    §  Clickbank’ın satış ortağı olunabilecek ürün yelpazesi 10 binden fazla..
    §  Clickbank’da yer alan  ürünler yüksek  komisyon bırakıyor.
    §  Risksiz yüksek kazançlar sağlayabilirsiniz.
    §  Vs vs..

    Clickbank nasıl kullanılır?
    Clickbank’a üye olursunuz. “Üye nasıl olunur?” kısmına girmiyorum, çünkü daha üye olmayı bile beceremezseniz clickbank ile para kazanmayı başlamadan bırakın derim. Clickbank Türkçe olmadığı için xticaret ve clickmerkez’in kullanımı gibi kolay gelmeyebilir. En azından biraz yabancı dil bilgisi gerektirir. Üye oldunuz diyelim sonra ne yapacaksınız ?
    Niş bir ürün bulursunuz. Bir çok analiz sitesi ve analiz yöntemleri mevcut bunlardan faydalanabilirsiniz. Sizin amacınız en az gösterim ile en çok  satışı gerçekleşecek ürünü bulmaktır.. En önemlisi ürünün talep görüyor olması gerekmektedir. Tabi bu anlattıklarım  Analiz yöntemlerini bilenler için çok kolaydır.
    Doğru ürünü seçtikten sonra satış ortağı olmak sadece 10 saniyenizi alır. Ayrıca Clinkbank’a üye olmak ücresizdir ve herhangi bir onay süreci gerektirmez.
    Clickbank analiz sistemi sizin satış ortaklığı olduğunuz ürünün linklerine ne kadar tıklandığını ve kaç ürün satıldığını size sunar. Bu  sayede en fazla satan ürünleri belirleyip tüm odağınızı belirlediğiniz bu ürünlere çevirebilirsiniz.
    Not:Ayrıca clickbank(yenilenen arayüzü açıklaması içerisinde mevcut)  ile para kazanmak ve bir çok eğitimi içerisinde barındıran piyasada bulunan en iyi internetten para kazanma eğitim seti Goomass ile bu platformları nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz. Goomass İnceleme Yazısını Okumak İçin Tıklayın


    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    2 yorum :

    1. yani işin sonunu goomasa bağladınız..

      YanıtlaSil
    2. Clickbanktaki 2012 yili satis ortakligim 46 dolar ama sum of 2012 pay checks bolumunde 0 gorunuyor neden olabilir?

      YanıtlaSil

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.