3

Satış Ortaklığı Ağı Clickmerkez İle Para Kazanmak

  • Ürün sahipleri ile satış ortaklarını buluşturan, Xticaret’ten sonra kurulan ve içerisinde barındırdığı ürünlere her geçen gün yenilerini ekleyen alternatif bir kazanç platformu olarak düşünebileceğimiz bir diğer satış ortaklığı platformu da Clickmerkez’dir.
    clickmerkez satış ortaklığı

    Satış ortaklığı ile ilgilenenlerin farklı ürünler üzerinden kazançlar sağlamasına yardımcı olan Clickmerkez  daha önce bahsetmiş olduğum Xticaret satış ortaklığı platformu ile aynı sisteme sahiptir. Satış ortaklığını yapmak istediğiniz ürünü seçerek  dilediğiniz reklam yöntemi ile ürünü odaklı müşterilere tanıtmanız mümkün. Banner reklamlarından veya ürün hakkında tanıtım yazısı yazarak link vereceğiniz reklam alternatifleri ile tanıtımını yaptığınız ürünlerin satışlarından önceden belirlenmiş komisyonları alabilirsiniz.
    Clickmerkez, içerisinde digital ve fiziksel olmak üzere farklı kategorilerde birçok ürün barındırır. Özellikle sağlık ürünlerinin  ve digital eğitim setlerinin satış ortaklığını yaparak yüksek komisyon oranları ile ciddi bir kazanç sağlayabilirsiniz.
    Clickmerkez'e üye olmak ücretsizdir. Üyelik işlemlerini kısa sürede tamamlayıp clickmerkez üzerinden satış ortağı olduğunuz ürünlerin reklamını yaparak kazanç elde etmeye hemen başlayabilirsiniz.

     Clickmerkez ücretsiz üyelik için tıklayın

    E-mail adresinizle abone olmayı unutmayın ! Yani yazılar mailinize gelsin..
    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    3 yorum :

    1. üye olurken verdiğimiz bilgiler güvende olacak mı?Kayıt olduk diyelim bu ürünlerin reklamını illa bir blogtamı yapabiliriz mesela facebook üzerinden reklam yapamaz mıyız?

      YanıtlaSil
    2. Clickmerkez ülkemizde faaliyet gösteren affiliate ğlarından biridir ve bilgileriniz güvence clickmerkez tarafından güvence altında olur. Ayrıca ikinci sorunuzun cevabını buradaki yazıda bulabilirsiniz>>>> http://kazancmektebi.blogspot.com/2013/11/satis-ortakligi-yapmak-isteyenler-bir-websiteye-sahip-olmalimidir.html

      YanıtlaSil
    3. Kolay gelsin benim sitem var sizin bana ne gibii bir fayda gösterebilirsiniz size ulaşacağımız numara veya bir site yokmuuu

      YanıtlaSil

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.