2

Artık Uyanma Vakti Açın Gözünüzü

  • Merhaba  değerli okurlarım,

    Bloguma muhtemelen internetten para kazanacağına dair çeşitli araştırmalar sonucu bilgi almak için geldin. Fark ettiysen eğer uzun zamandır blogumda paylaşımda bulunmuyorum.Çünkü bu süre zarfında farklı bir işle meşguldüm ve bu işime devam etmekteyim bu yüzden  blogumu güncel tutamıyordum.Uzun bir aradan sonra Kazanç Mektebi’ne girip incelemeler yaptığımda fark ettim ki hala anket doldurarak para kazanacağını düşünen ve bunun gibi olmayacak işler peşinde koşmaya çalışan kişiler var.Lütfen bu tarz şeylere itibar etmeyin. Özellikle de size kısa yoldan zengin olacağınızı söyleyen ve internetten para kazanmanın çok kolay olduğunu söyleyen kişilerden mümkün olduğunca uzak durun..

    Bloguma her ne yazarak geldiysen ve bu yazımı okuyorsan lütfen böyle  insanların sizin duygularınızı suistimal etmelerine izin vermeyin. Sağda solda duyduğunuz kısa sürede milyarlar kazanma muhabbetleri palavradan ibaret. Para kazanabilirsin tabi hiç kazanamazsın diye bir şeyde yok  aslında, ama o kadar büyük paralara ulaşman çok zor işin püf noktalarını ve detaylarını çok çok iyi bilmek gerekir.Anlayacağın internetten kısa yoldan zengin olmak yalan !!

    Herşey bir yana artık satış ortaklığı platformlarında çoğunlukla e-kitap tarzı kitaplar bulunduğu için bir çok girişimciyi internetten para kazanma olayından çok soğuttu ve satış ortaklığı ülkemizde istenildiği seviyeye gelemedi. Bir çok girişimci internettin bu eşsiz kazanç pastasından payını alamadan bu tarz işlere sırtını döndü. Bunların en büyük sebeplerinden biri de  her biri birbirine benzer çoğu gereksiz bilgilerle süslenmiş piyasaya sürülmüş ürünler etrafta dolaşıyor olması.

    Lafı fazla uzatmak istemiyorum  eğer internetten para kazanma serüvenine kapıldıysan ve çıkmaz bir yoldaysan, arayışını  devam ettirmek istiyorsan neler yapabilir gibisinden bir fikir istiyorsan bu konuda sana yardımcı olmaya çalışırım istersen. İletişim bölümünden benimle irtibata geçebilir ve  internetten para kazanmak için tercih edilebilecek yöntemler başlıklı yazımı okuyabilirsin. 


    Sağlıcakla kalın.. Her şey gönlünüzce olsun.

    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    2 yorum :

    1. Eh işte umutsuzca internette yol ararken karşıma çıktı yazınız . Hep mi hayal pompalıyorlar hiç mi gerçekçi bir yazı yok diyordum yazıyı okumaya başlamadan önce. Vadettiğiniz yardım içten gelen bir teklifse mail ile irtibat kurup, durumumu anlatmak isterim. Şimdiden teşekkürler a1banu@yahoo.com

      YanıtlaSil
    2. Mail gönderdim, iletişime geçebilirsiniz Banu Hanım.

      YanıtlaSil

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.