1

Affiliate Marketing İle Para Kazanmak isteyenlerin Düştüğü Yanılgı


  • Uzun süredir içerisinde olduğum affiliate marketing sektöründe araştırmalarım ve deneyimlerimden bir ders çıkardım ki bu sektörden para kazanmak isteyenlerin çok düştüğü bir yanılgı var. Açıklık getirmek adına bu yazımda bu konu üzerinde duracağım.


    Biliyorsunuz ki günümüzde internetten para kazanmak isteyip bu sektöre bir hışımla girip büyük bir hüsranlık yaşayan o kadar çok  insan var ki anlatamam. Üstelik gerçekten bu internetten  para kazananlardan olacakları halde vazgeçenler..

    İnternetten para kazanmak insanı o kadar çok cezbediyor o kadar etkisi altına alıyor ki. Hem kazançlı hem de uğraşması kolay olan affiliate marketing sektöründe  buluyor  kendini  bir çok insan.(Bu aklınızda , internetten para kazanmak için sadece affiliate marketing  yapmak gerekir gibi bir düşünce oluşturmasın sakın.. İnternetten para kazanmanın bir çok yolu var.)

    Benim asıl değinmek istediğim konu ise affiliate marketing sektörüne adım atan kişiler çoğunlukla bu yanılgıya düşüyorlar ki anlamış değilim. Bu sektörden sadece “internetten para kazanma e-kitaplarının satışını yaparak” kazanç sağlayacaklarını düşünüyorlar. O kadar büyük bir yanılgı ki bu. Bir anda bu sektörden soğumaları da bu yanılgının beraberinde geliyor tabi. Neden mi ? Bilinçsizce çıkılan yol başarısızlığa gebedir de ondan. Yani bu kişilerin kazanç sağlamaya başlamaları için affiliate marketing sektörünün sadece internetten para kazanma e-kitaplarını satmak olduğu yanılgısından kurtulmaları gerek. Bu tür yanılgı içerisinde olan insanların sayısının artması da bu sektöre yeni olan kişilerin üzerinde de böyle bir izlenim oluştuyor. Bu da affiliate marketing sektörünün günümüzde istenilen yere gelememesinin en büyük sebeplerinden.

    Yazımın sonunda belirtmek isterim ki Affiliate Marketing sektöründen kazanç elde etmek istiyorsanız sakın unutmayın !!

    Satış ortaklığı(affiliate marketing) sektörü  sadece internetten para kazanma e-kitaplarlarının satışını yaparak kazanç sağlamaktan ibaret değildir. Dilediğiniz ve satışından keyif alıp memnun olacağınız ürünlerin satışından da para kazanmanız mümkün. Bu konuda  “Satış Ortaklığı Sitelerini Nasıl Bulurum ?” başlıklı yazımı okumanızı öneririm.

    Bol kazançlar başarı sizinle olsun..

    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    1 yorum :

    1. Yazınızda da bahsetmiş olduğunuz gibi satış ortaklığı ile para kazanmak isteyenlerin bir çoğu bu yanılgıya düşüyor malesef.Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz, teşekkürler

      YanıtlaSil

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.