1

Network Marketing Dolandırıcılık Mı ?

  • Bizim insanımızın değişmeyen bir özelliği var. Bir konu hakkında kendisine danışıldığın da konu hakkında bilgisi olmasa dahi yorum yapıyor. O konuda bilgim yok diyemiyor.Üstelik yapmış olduğu yorumun doğruluğu veya yanlışlığı hakkında emin olmasa da.

    Bu yüzden birçok kesim tarafından Network Marketing sektörü yanlış algılanıyor ve daha önce  var olan titan saadet zincirleri ile karıştırılıyor. Bununla birlikte birçok kişi tarafından; ben onu biliyorum, ona bulaşma o saadet zinciri etiketi yapıştırılabiliyor. Şimdi konu hakkında sektörün önde gelenlerinden Ray Higdon'un konuya nasıl açıklık getirdiğini aşağıdaki video da izleyelim.
           
               




    Sadece Network Marketing hakkında değil. Aklımıza gelebilecek her şeyde böyle söylemlerin ve işi detayını bilmeden kötüleyenlerin olabileceğini unutmayalım.

    Sizin başarınıza..
    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    1 yorum :

    1. Biraz yanlı bir değerlendirme olmuş ve konuyla ilgili fikirlerini ifade eden arkadaş yani yazıyı yazan ve altına bir video upload eden arkadaş her kimse yazının içerisinde bahsini ettiği konuyla ilgili bilgisi olmadan fikri olan vatandaşlardan bence kesinlikle ne eksiği var ne fazlası... Pardon aslında aşırı dozda analitik bakış açısından ve ayrıca olgular arasındaki mantıklı mukayese mevzusundan da bi haber...
      Konunun duayeni diye çıkan şahs-ı muhterem sanki atom altı parçaçıklarından bu zamana kadar varlığı hep tartışılmış Higgs Bozonunun varlığını ispat ediyor .
      Mr. Duayen Network Marketingle alakalı aslında kayda değer hiç bir cümle hatta kelime bile söylemiyor. Yani sistem nasıl işliyor para akışı nasıl sağlanıyor bu işi kuran aslında nakit akışını nerden ve nasıl sağlıyor . Konunun özüyle ilgili tek bir kelime yok. Mr Duayen ufak bir tümevarımsal mantık kuruyor ne diyor '' İşte negatiflik satarmış dolandırıcılık ilgi çekermiş ve dünyada iyi yapılan ne varsa yanına dolandırıcılık getirilirmiş.'' Sonra da Google şov başlıyor şurada dolandırıcılık şurada sahtecilik falan diye...
      Yani buna kulak asmayın en güvenilir yardım kuruluşları dünyanın en büyük teknoloji şirketleride dolandırıcılıkla anılmıştır deyip aslında bizde bu yardım kuruluşları gibi yada bu teknoloji devleri gibi masumuz iyi şeyler yapıyoruz demek istiyor.

      YanıtlaSil

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.