0

İnsanların Titan Saadet Zinciri vb Tuzaklara Düşmesinin Nedenleri

  • Titan saadet zinciri
    Titan Zinciri Oluşumları
    Çağımızın en önemli sektörlerinden olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Network Marketing'in adını kullanarak titan zincirleri oluşumları günümüzde halen varlığını sürdürerek insanları sömürmekte. Zaman Gazatesi'nin 23 Ekim tarihli Abdülkadir Cembekli'nin haberine göre 1 milyon kişi piramit satış sistemi mağduru.

    Peki insanlar bu tür tuzaklara neden düşüyor?

    1. Titan saadet zinciri oluşumlarında insanlara kısa sürede zengin olma vaatlerinde bulunulur.Kısa sürede zengin olacağını duyan kişiler balıklama atlar oltaya.Sonuç büyük bir hüsran!!

      Network Marketing işinde kısa sürede zengin olmak söz konusu değildir.Sabırlı ve düzenli bir çalışma içerisinde çalışmak gerekir.Uzun vade de  güzel kazançlar elde edilmeye başlanır.
    2. Bir çok insanın  yanıldığı sürü psikolojisi içerisinde olmaları.Örneğin 100 den fazla bir grup gördüğünde bende bu grup içerisinde yer almalıyım biran önc dürtüsü ile işe koyulma isteği.Bir grup insanın doğru olarak kabul ettiği gerçekte doğru olmayabilir.İyi araştırmak gerekir.
    3. Sözde eğitim seminerlerinde sürekli yatlar,arabalar,villalar vb gibi görüntüler sunularak bunlara sahip olabileceklerinin çok kolay gibi gösterilerek göz boyama.Anlayacağınız sahte hayaller kurdurma.
    4. "Bir an önce bu sistem içerisinde yerinizi almazsanız fırsatı kaçırırsınız ve sonradan çok pişman olursunuz " vb söylemlerde bulunarak psikolojik baskı altına alma.
    5. Ülkemizde yaşayan Müslüman çoğunluğun adını kullanarak bu tarz oluşumları cemaatlerin üzerinden yürüterek insanları çekmeye çalışma.
    Beş madde ile insanların titan saadet zinciri vb oluşumlara neden bu kadar çabuk kandıklarını ele aldım umarım aydınlatıcı olmuştur.Eğer Network Marketing ile kazanç elde etmek istiyorsanız.Şirketi ve kazanç planını iyi incelemenizde yarar var.Yoksa birde bakmışsınız sizde bu tür oluşumlarda içerisinde yer alan mağdurlar kervanına katılmışsınız.

    Başarı sizinle olsun..
    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    0 Yorum “ İnsanların Titan Saadet Zinciri vb Tuzaklara Düşmesinin Nedenleri ”

    Yorum Gönder

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.