3

Blog Yazarak Para Kazanmak İsteyenlerin Dikkat Etmesi Gereken 5 Madde

  • 5 adımda kazandıran bir bloga sahip olun
    yazarak para kazanmak isteyenler
    Blog açmak o kadar kolay hale geldi ki artık hiçbir kod bilgisine sahip olmadan bile bir blog sahibi olabiliyor ve yazılarınızı yayımlamaya başlayabiliyorsunuz. Hal böyle olunca birçok insan blog açarak para kazanmak istiyor vaziyete geldi.  Araştırmalarımda ve bloguma arama yapılarak gelinen anahtar kelimelere göz attığımda, blog yazarak para kazanmak isteyenlerin sayısın da epey artış olduğunu görüyorum.

    Bu yazımda gerçekten blog yazarak para kazanmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken bazı noktalara değineceğim.


    1. Konunuzu belirleyin.Yazmaktan zevk alacağınız ve o konuda araştırma yapmaktan, içerik üretmekten bıkmayacağınız  bir seçim yapın. İlgi alanlarınızı göz önünde bulundurun..
    2. Özgün içerikler hazırlayın. Seçmiş olduğunuz konu hakkında özgün içerikler hazırlayın. Kesinlikle kopyala-yapıştır içerik yayımlamayın. Bu takipçileriniz tarafından iyi karşılanmaz. En önemlisi google tarafından iyi karşılanmaz  ve sitenize ceza verebilir. Bu durum google aramalarında alt sayfalara düşmenize neden olur.
    3. Değer katın. Seçmiş olduğunuz konu ,farklı blog yazarları tarafından da ele alınıyor olabilir.Google sıramalarında onlardan önde çıkmak istiyorsanız ziyaretçilerinize farklı bir şeyler sunabilmeli ve o konu hakkında bilgilerinizle ziyaretçilerinizi doyurmalısınız.
    4. Network Kurun. İster sizinle aynı konuda yazıyor olsun,  ister farklı bir içeriğe sahip olsun, diğer bloglar ile etkileşim halinde bulunun ve onlarla kontak kurun. Yazılarına mantıklı yorumlar yapın. Bu durum sitenize gelen ziyeretçi sayısını arttıracaktır.
    5. Para Kazanmaya OdaklanMAyın. Aslında blog açmayı düşünenlerin öncelikli amacı para kazanmak oluyor. Onlara soruyorum : Arkadaşım sen ne yaptın da para kazanmayı düşünüyorsun hemen.Yok öyle kolay para kazanmak.Emek verdin mi de para kazanmak istiyorsun.Daha dün  bir bugün iki. Önce emek ver bloguna, özgün kaliteli içerikler üret, belli bir ziyaretçi kitlesine ulaş bakalım o zaman para kazanmaya başlayacaksın zaten.Acele etme..
    Not :Son olarak şunu belirtmek isterim ki sanıldığı kadar kolay değildir blog yazarak para kazanmak.Önce kendinizi bir tartın,düşünün bakalım bu işin altından kalkabilecek misiz?Yazılar yazmak için kendinizi yeterli buluyor musunuz? Sonra.....

    Bu 5 maddeye dikkat ederek sabırlı bir çalışma içerisinde  blogunuza  emek verir ve sürekli güncel tutarsanız başarıyı yakalar. Bununla doğru orantılı olarak kazanç sağlamaya da başlayabilirsiniz. Ayrıca bilgilenmeniz açısından Etkili Blog Yazıları Oluşturmak İsteyenlere Altın Kurallar başlıklı yazımda blog yazarak para kazanmak adına size fayda sağlayacaktır.

    Başarı sizinle olsun..



    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    3 yorum :

    1. Oldukca faydalı bir yazı teşekkürler

      YanıtlaSil
    2. Faydalı bir yazı olmuş.Teşekkür ederiz.

      YanıtlaSil
    3. çok gerçekçi yaklaşımlar gerçekten

      YanıtlaSil

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.