2

İnternetten Para Kazanabileceğinizi Düşünüyor musunuz ?

  • İnternetten para kazanmak isteyenler araştırma yaptıklarında karşılarına bir çok farklı yol çıkıyor. Haliyle kazanç sağlamak için bu kadar büyük  ve etkili bir alana sahip olan internet üzerinde sadece 1-2 farklı kazanç yolu olduğunu söylemek yanlış olur sanırım. Yalnız görüyorum ki bir çok insan internetten gelir elde etmek için gülünç yollar izlemeye devam ediyor ve kazanç sağlayabileceklerini düşünüyor. İnternetten para kazanmak için  artık bu tarz şeylere inanmayın ve gerek zamanınızı gerek paranızı boşa harcamayın.Bu şekilde kazanç sağ-la-ya-maz-sı-nız

    Bu bahsetmiş olduğum yollardan uzak durun !!

    Reklamlara Tıkla Kazan


    İnanılır gibi değil. Halen bu tür şeylerden insanlara para kazanılacağı konusunda saçma sapan yazılar yazanlar var. Bir zamanlar internetten para kazanmak dediğinde bir çok kişinin bahsettiği bir konuydu reklamlara tıkla kazan. Yalnız kazanç dedikleri de 3-5 kuruş öyle milyarlar değil yani. Milleti inandırmaya halen devam edenler var.

    Video izle kazan



    Düşünsene bilgisayarının başında oturmuş reklam izliyorsun ve sen ne kadar çok reklam izlersen o kadar para kazanıyorsun diyor bide utanmadan.. Milllete böyle saçmalıklar ile para kazanacaklarını söylüyorlar.Yine 3-5 kuruş parayı çok güzel paralar kazanıyoruz diye yedirmeye çalışıyorlar.

    Anket doldur kazan


    Yukarda bahsetmiş olduklarım dışında en çok sinir olduğum konudur anket doldurarak para kazanmak mevzusu.Bu konu hakkında da daha önce uzun bir yazı yazmıştım.Anket doldurarak internetten para kazanma tuzağına düşmeyin diye..Bir kez daha söylüyorum.Anket doldurarak para kazanamazsınız. he siz ayda 5-10 lirayı kazançtan sayıyorsanız orası ayrı tabi. Halen diretiyorsanız anket doldurarak para kazanacağınıza dair, buyurun meydan sizin devam edin.

    Son olarak bu yazımı; aldığım sorulardan yorumlardan ve araştırmalarım sonucunda karşılaştığım olaylardan yola çıkarak  sinirli  bir şekilde kaleme aldığımı belirtmek isterim. Neden mi ? Çünkü artık internetin bu bilgi çöplüğünde insanların bu tür saçmalıklara inanmasını kahrediyor beni. Ek iş ve maddi bir getiri arayışı içerisinde olan kişilerin bu tuzaklara düşmesi gerçekten çok üzüyor insanı.

    Bu tür yolları insanlara para kazanacaksınız diye önlerine servis etmeye çalışan şahıslar artık insanların duygularıyla oynamaktan vazgeçseniz diyorum !..

    Bilgi kirliliğinden arınmış bir internet ortamı olması dileğiyle..

    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    2 yorum :

    1. Ben kendimden biliyorum Bu anket işi,reklam tıkla yok mml netvork ne vardı eskiden bu işle 15yıldır takip ediyorum.ve zararımda oldu yani.bence bunların hepsi palavra.

      YanıtlaSil
    2. peki nasıl para kazancaz

      YanıtlaSil

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.