0

Satış Ortaklığı İle Para Kazanmak İstiyor musunuz ?

  • Son zamanlarda bir çok kişinin yaptığı sorun olarak gördüğüm bir takım konular var. Bu ve bundan sonra ki birkaç yazımda dile getirmek istiyorum bunları. Satış ortaklığı ile para kazanmak isteyip de halen bu hatalara düşüyorsanız yol yakınken bırakın bu işi. Çünkü kendinizi tatmin edici paralar kazanamayacaksınız. Şimdiden söyleyeyim.

    Satış ortaklığının mantığını kavradığınızda ve yapılması gerekenleri yapıp düzenli çalışırsanız güzel paralar kazanmanız mümkün. Yalnız daha önceki yazımda da belirttiğim gibi artık internetten sadece para kazanma eğitim setlerinin satış ortaklığını yaparak kazanç sağlanabilir yanılgısından kurtulmanız lazım. Artık bu sorunu aşın… Bir de her türlü ürünün satış ortaklığını yapabilme imkanınız varken neden ilk etapta  rekabet ortamı çok olan bir alanda çalışmaya başlıyorsunuz anlamış değilim. (Sanırım buna piyasada dönen ve her geçen  gün sayısı artan sözde internetten para kazanma hakkında bilgiler vermeye devam eden sitelerde ki artışın sebep olduğu söylenebilir.)

    İnternetten para kazanma ve türevlerinin olduğu anahtar kelimelerin olduğu ve bu tür ürünlerin satıldığı rekabet ortamının çok olduğu bir pazara girip satış ortaklığı yapmanızı kesinlikle tavsiye etmem. Neden mi ?

    Yaklaşık 10 yıldır beklide daha fazla yıldır  bu işi yapan ve bu anahtar kelimelerden yola çıkarak çalışmalar yürüten o kadar çok insan var ki onlar zaten bu pazarı tamamen elinde bulunduruyorlar ve büyük payı alıyorlar. Günümüze gelindiğinde bu anahtar kelimelerden yola çıkarak piyasada dönen paylaşımlar artık birbirinin kopyası tekrarı niteliğinde. Örnek olarak; bu konuda çıkan sözde internetten para kazanılacağını öğrettiğini söyleyen eğitim setlerinin varlığını gösterebiliriz.

    Anlayacağınız satış ortaklığı ile kazanç elde etmek istiyorsanız kendinize bir pazar seçin(rekabet ortamı az olan) ve çalışmalarınızı bu doğrultuda yürütün. Bu işe ilk başlarken daha ne olduğunu bilmediğiniz bir şeyin reklamını yapmaya çalışarak para kazanmaktan vazgeçin.(istediğiniz paraları kazanamazsınız ve büyük hayal kırıklığı yaşarsınız.)

    Bol bol araştırın-okuyun-araştırın dilerseniz aklınıza takılan soruları yorum kısmından veya iletişim bölümünden irtibata geçerek sorabilirsiniz.

    Niş pazar hakkında ki yazı dizisini okuyabilirsiniz.(tıkla-oku)Bu konuda daha aydınlatıcı olacağına eminim takip etmeye devam edin :)

    Başarı sizinle olsun..

    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    0 Yorum “ Satış Ortaklığı İle Para Kazanmak İstiyor musunuz ? ”

    Yorum Gönder

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.