2

Ek Gelir Arayanlara Doğru Adres

  • Günümüz şartlarında her kesimden insan çalışarak geçimini sağlama derdinde. Kimi işinden memnun kimi değil. Ancak her ne olursa olsun hayatını devam ettirebilmek için bir takım önlemler alması ve para kazanması gerektiğinin farkında. Bu sebepten dolayı kimi sevdiği işi yapmakta, kimi sevmediği işi yaparak para kazanma çabası içerisinde.

    Günümüz şartlarında insanlar severekte çalışıyor olsa sevmeyerekte bulunduğu işinde devam ediyor olsa aldığı maaş geçimini sağlamada yeterli olmayabiliyor. Bu sebeptendir ki birçok kişi, boş zamanlarında ek işler yaparak bütçesine ekstradan katkı da bulunmak istemektedir. Bununla birlikte mevcut bir işi dahi olmayanların çokluğu işsizliğin ne kadar fazla olduğunun da acı bir gerçeği.

    İnsanlar iş ararken dikkat ettikleri yegane önceliklerden biri SSK olup olmaması ve maaşlarının ne kadar olacağıdır şüphesiz. Gerçi işsizliğin hat safha da olduğu günümüzde ha deyince iş bulundu, birde böyle şartlarda iş aramak ne kadar doğru tartışılır. Malum herkesin hem SSK sı olacak hem de istediği maaşı alabileceği bir işi bulması çok zor.

    Risk almayı öğrenmeli artık memuriyet zihniyetinden biraz da olsa uzaklaşmalı insanoğlu diye düşünüyorum. Adamın hayal gücü ve vizyonu o kadar zayıf ki, lambadan cin çıkarsa üç dileği asgari ücret, ssk, yemek fişi olacak. Okullarda artık hayal kurmak da öğretilmeli bence..

    Velhasıl kelam bu konu üzerinde uzun uzadıya konuşabilirim, ancak uzatmak istemiyorum. Tavsiye ağını kurarak geleceğinize yatırım yapabileceğiniz kendi işinizi kurmanız mümkün artık.


    Hazırlamış olduğum "Tavsiye Ağını Kurarak Kazanç Sağlayabilirsin" başlıklı yazımı okursanız beni daha iyi anlayacaksınız..



    Selametle...

    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    2 yorum :

    1. Güzel bir yazı olmuş teşekkürler

      YanıtlaSil
    2. Başkalarının çıkarlarını gözeterek hazırlanmış bir makale. Ellerin dert görmesin.

      YanıtlaSil

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.