2

E-Ticaret Sitesi Açmak Kolay Mı?


  •      Teknoloji, baş döndürücü bir hızla gelişmekte ve bu süreçte de birçok sektöre fayda sağlamaktadır.E-ticaret sistemleri de, işte bu aşamada karşımıza çıkan en önemli teknolojik gelişmelerdendir. Herhangi bir alışveriş mekânına gitmeden, ister ofis isterseniz de evden sadece internete bağlanarak ürün ya da hizmet satın alma deneyimi, teknolojinin sağlamış olduğu en büyük faydalardan biridir. Bu aşamada akıllara hemen e-ticaret sektörünün ne kadar etkin ve faal bir sektör olduğu gelmektedir. Buradan da girişimcilere yeni fırsat kapısı doğmaktadır: e-ticaret sektörüne atılmak!


    Peki, e-ticaret sitesi açmak kolay mıdır?

    eticaret sitesi açmak kolay mıdır       Ne gibi unsurlardan meydana gelmektedir ve açılması için neler yapılmalıdır? Öncelikle belirtmekte fayda vardır ki, emek olmadan hiçbir işte başarılı olunamaz. Dolayısı ile e-ticaret sitesi açmak için çalışma düsturunun üst düzeyde olması gerekmektedir. Bununla birlikte e-ticaretin bir ekip işi olduğunu bilmek ve buna göre harekete geçmek oldukça önemlidir. Çünkü e-ticaret işleyişi, satın alma, projelendirme, destek, depo, kargolama gibi birçok aktif iş sahasından meydana gelmektedir. Tüm bu sahaların tek kişi tarafından yönetilmesi oldukça zor ve meşakkatlidir. Bundan dolayı iş bölümü yapılmalı ve ciddi bir ekip ile e-ticaret sektörüne girilmelidir.


    Tüm bunların yanı sıra e-ticaret sektörünün yasal olması için atmanız gereken birkaç adım bulunmaktadır. Bunlardan ilki, fatura kesme zorunluluğunuz olduğundan dolayı şirketleşmenizdir. Bir şahıs şirketi de kurabileceğinizi belirtmekte fayda vardır. İkinci aşama da müşterilerinize sunacağınız ödeme yöntemleridir. Kredi kartı ile ödeme yöntemi sunulacaksa, ilgili bankalar ile sanal pos anlaşmaları düzenlenmeli ya da kapıda ödeme gibi sistemler içinse kargo firmaları ile anlaşmaya gidilmelidir. Tüm bunlar, müşterilerinizin e-ticaret sitenizden alışveriş yapmaları için sunulan ekstra özelliklerdir.

    E-ticaret sektöründe stoklu çalışmak da oldukça önemli bir husustur. Zirâ, kargo gönderimi süresi bir  iki iş gününü geçmemelidir. Bu, çalışma düzeniniz açısından müşterilerinize karşı da iyi bir referans olacaktır. Bu şekilde yapmış olduğunuz çalışmalar, e-ticaret sektörünün kolay olup olmayacağı hakkında size umarım bir fikir vermiştir. Bundan sonrası tamamen sizin hedeflerinize ve çalışma azminize kalmıştır.

    Bununla birlikte e-ticaret sitesi açmak isteyenlerin uğraşması gereken depolama,kargolama,faturalama,ödeme alt yapısı,site güvenilirlik ayarlarınn sağlanması(SSL) vb gibi angaryalar sizin için halledilmiş ve sizin sadece sitenizin tanıtımını yaparak yapmış olduğunuz satışlarda belirlenen komisyon oranını almanız söz konusu. Anlayacağınız E-ticaret sitesi açarak para kazanmak eskisi kadar zor değil. Eticaretkiti ile kendinize ait alışveriş sitesi açmanız artık mümkün.Ayrıntılar için Eticaretkiti.com adresini inceleyebilir ve 3 dakikalık tanıtım videosu ile kullanıcı panelinizi görebilirsiniz.
    Kampanya:
    Eticaretkiti ile kendi alışveriş sitesini açmak isteyen takipçilerimiz Eticaretkitine 888f110a kupon kodu ile %10 indirimli sahip olabilirler


    Başarı sizinle olsun..

    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    2 yorum :

    1. Bireysel kendi imkanlarıyla eticaret için depolama,kargolama vs gibi uğraşlar altına girmek gerçekten çok zor ve maliyetli. En mantıklısı hazır bir paket alarak eticaret sektöründe yer almak. Yazınız ve indirim kuponunuz için teşekkür ediyorum.

      YanıtlaSil
    2. hazır bir paket alarak eticaret sektörü derken neden bahsettiniz . hazır altyapı sunan bir firmamı ?

      YanıtlaSil

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.