0

İnternetten Avcı Yöntemi ile Para Kazanmak


  • İnternetten para kazanmak için uygulanan yöntemleri temel olarak ikiye ayırırız. Bu yazım da sizlere bunlardan biri olan AVCI yöntemiyle para kazanmanın artılarından ve eksilerinden bahsedeceğim.

    Daha önceki yazılarımda internetten para kazanmanın en etkili yolu olan satış ortaklığını göstermiştim. İnternetten para kazanmak için satış ortaklığını AVCI olarak uygulayanlar kısaca şu adımları uygularlar;








    • Ücretli reklam kampanyası başlatırlar (Google , yahoo, facebook reklamları gibi)
    • Reklamın verimliliğini test ederler (Örneğin; 20 TL reklam bütçesi ayırarak kazancını ölçer, kazancı onu tatmin ederse ona göre yatırım yaparlar veya farklı bir ürene yönelirler.) 
    • Uyguladıkları reklam testlerinin sonucunda en çok kazanç getirecek ürünü bulurlar ve gerçek reklam kampanyasını başlatırlar.
    • Kampanyaları yayınlandıkça, yatırımlarına göre kazanç elde ederler..

             Avcı olarak para kazanmak kimler için uygundur?
    1. Niş bir ürün bulana kadar yapacağınız reklam testleri için bir miktar sermayeniz olmalıdır.
    2. Sermayenize göre para kazanacağınız için, az sermayeniz varsa az kazancınız, çok sermayeniz varsa çok kazancınız olur. Tabi sermayeniz yoksa maalesef kazanamazsınız.
    3. Sürekli reklamlarınızı kontrol edecek veya gerekirse düzenleyip değiştirecek kadar zamanınız olmalıdır.
    4. Yabancı ürünler pazarlamayı düşünüyorsanız, karşılaştırma yapacak ve kampanyaları oluşturacak kadar yabancı dilinizin olması gerekmektedir.

             Avcı olmanın dezavantajları nelerdir?

    1.  Sermayesi olmayanlar yapamaz.
    2. Reklamlarınızın günlük kontrollerini yapmalı ve verimliliğini sürekli takip ederek reklam kampanyalarınızı başıboş bırakmamalısınız.
    3. Örneğin; ilk 100 tıklamada 3-4 tane satan ürün, sonraki 100 tıklama da hiç satmayabilir.        (Kontrol yapmak bu yüzden gerekli)
    4. Kurallara uymazsanız elinizdeki sermayenizden de olabilirsiniz.

             Avcı olmanın avantajları nelerdir?
        
    1. Bir web sitesi/bloga ihtiyacınız yoktur.
    2.  Reklam verme yöntemlerini iyi bilirseniz; hemen kazanmaya başlayabilir ve bugün cebinizdeki 100 TL, yarın 200 TL olabilir. Para ile para kazanırsınız
    3. Kazancınız arttıkça sermayeniz artar, sermayeniz arttıkça da kazancınız (: Kazanmaya başladıkça daha çok kazanırsınız
    4. Yine reklam vermenin inceliklerini öğrendiğinizde, yabancı dil bilmeden de ürün sataşı yapabilirsiniz.


    Her işte olduğu gibi Avcı stratejisi ile kazanç sağlamak için de belli bir bilgi birikimine ve deneyime gerek vardır. Eğer Avcı yöntemini deneme yanılma yoluyla öğrenmek isterseniz, bu size para ve zaman kaybettirebilir. Çünkü Avcı yönteminin ciddi kilit noktaları vardır. Bu yöntemin inceliklerini öğrenip başarılı olanlar bu işe yıllarını veriyorlar. Sizde AVCI yönteminin tüm inceliklerini öğrenerek başarılı olup internetten para kazanmak için Goomass (tıkla-incele) ile yola çıkabilirsiniz. Emin olun Goomass, AVCI yöntemlerini en detaylı, anlaşılır ve güncel olarak ele alan bir eğitim setidir. Bununla birlikte sürekli teknik destek arkanızda.Avcı eğitiminin yanında vermiş olduğu diğer eğitimlerde cabası..

    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    0 Yorum “ İnternetten Avcı Yöntemi ile Para Kazanmak ”

    Yorum Gönder

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.