3

İnternetten Çiftçi Yöntemi ile Para Kazanmak


  • Bir önceki yazımda, AVCI yöntemi ile internetten para kazanmak hakkında bilgiler vermiştim. Eğer okumadıysanız  kazanç sistemleri arasındaki farkı daha iyi anlayabilmek için buraya tıklayarak okumanızı tavsiye ederim. Bu yazım da sizlere diğer kazanç sistemi olan Çiftçi yönteminden bahsedeceğim.
    İnternetten Çiftçi Yöntemi ile Para Kazanmak

    Satış ortaklığında çiftçi yöntemini kullanarak internetten para kazanmak için web site/blog kurmanız gerekir. Rekabet ortamına göre kurduğunuz bu siteyi bir müddet eker biçersiniz. Hasat zamanına kadar bir gelir elde edemezsiniz. Belli bir çalışmadan sonra ektiğiniz tohumlar filizlenir ve meyve vermeye başlar. Bu durum normal ağaçlar gibi değildir. Meyveyi kopardığınız ertesi gün yeniden çıkar. Kurmuş olduğunuz site meyve vermeye başladığından itibaren sürekli devam eder.


    İnternetten çiftçi olarak para kazanmanın AVANTAJLARI ?
    1. Cebinizden hiçbir sermaye çıkmadan para kazanmaya başlayabilirsiniz.
    2. Sisteminizi kurduktan sonra bir şey yapmasanız dahi internetten para kazanmaya devam edersiniz.(bu aşamaya gelene kadar bir müddet sabırlı ve düzenli çalışmanız gerekir.)
    3. Para kaybetme riskiniz yoktur.
    4. Kalıcı bir para kazanma şeklidir.Unutmayın; “Söz uçar yazı kalır” Bir maddeyi örnekle açıklayayım. Örneğin Google da bir aram yapıyorsunuz ve aradığınızı bulduğunuz yazı bundan bir kaç yıl önce yazılmış olabiliyor ve o yazı tam da sizin aradığınız şey. Yani  o yazı yıllardır görevini yapıyor. Çiftçi yöntemi de böyledir siteniz yıllar geçsede size para kazandırmaya devam eder.
    İnternetten çiftçi olarak para kazanmanın DEZAVANTAJLARI ?
    1. Avcı yöntemine nazaran daha fazla emek ister.
    2. İlk zamanlar tatmin olucu kazançlara ulaşamazsınız. Bu zamanı sabırla geçerseniz bir müddet sonra elle tutulur kazançlar elde edebilirsiniz.
     Açıkçası dezavantaj olarak yazacak pek fazla bir şey yok. Bu yöntemi benimser ve düzenli çalışırsanız ilerleyen zamanlarda çok güzel paralar kazanabilirsiniz.

    Çiftçi olarak internetten para kazanmak kimler için uygundur?
    1. Riske edecekleri sermayesi olmayanlar,
    2. Açmış olduğunuz blog veya web siteniz belli bir noktaya gelene kadar emek verebilecekler,
    3. Günde en az 1 saatini ayırabilecekler için(siteniz belli bir seviyeye gelene kadar)


    Bu ilk süreci atlattığınız da internetten para kazanmaya başlayabilirsiniz. Ama unutmayın; Sabırlı ve düzenli, çalışmak bu işin püf noktası.
    Umarım internetten para kazanma yönteminizi belirleyebilmeniz için önceki ve bu yazı yeterli olur.
    Bol kazançlar..
    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    3 yorum :

    1. İnternetten çiftçi yöntemiyle para kazanmak her zaman çok daha mantıklı ve orta ve uzun vadede getirisi çok daha yüksek olacaktır.Bir kez yazarsınız ömür boyu size kazanç sağlar. Açıklamanız için teşekkür ederim. Sitenizi her zaman takip edeceğim.

      YanıtlaSil
    2. merhaba yazılarınız tanıdık geldi ayrıca aynı camiadanız (bonanza).. kim olduğunuzu çıkaramadım.. bende yeni bir blog açtım blog temamı geliştirmemde yardımcı olursanız sevinirim :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Tabi ederim. İletişim bölümünden irtibata geçerek sorularınızı iletirseniz yardımcı olamaya çalışırım.

        Sil

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.