1

İnternetten Para Kazanmak İstiyorsun Ama Kazanamıyor musun ?


  • Her  türlü araştırmayı yapmasına, hatta bazı kaynakları almasına rağmen internetten para kazanamayanlar girişimciler var.  Herkes kazanamamalarına bahane bulur ve bir kılıf uydurur. Bu durumda onların biraz öz eleştiri yapmalarına yardımcı olmak ve neden kazanamadıklarına açıklık getirmesi açısından maddeler halinde  birkaç bir şey yazmak istedim.


    İnternetten para kazanamama sebepleri ?

    1. Odaklanmıyorsun. Bir konuya odaklanmaktansa daldan dala farklı konulara odaklanmak uzun vadede başarı getirmez. O yüzden bir konuya odaklanın ve kazancınızı belli bir seviyeye getirene kadar o konuda odaklı kalın.
    2.  Sabırlı ve düzenli çalışmıyorsun. İki gün çalışıp üçüncü gün kazanamadım diye yakınmayın. Emeklerinizin karşılığını bir zaman sonra alacaksınız.
    3.  Ne yapacağını biliyorsun ama uygulamaya geçmiyorsun. Sürekli erteliyorsun. Uygulamaktan çekinme tecrübe nasıl kazanırsın uygulayarak.
    4.  Küçük düşünüyorsun. Hedeflerini her zaman yüksek tut ve ulaşabileceğin hedefler doğrultusunda çalış.
    5. Zorluklara karşı çabuk pes ediyor mücadele etmiyorsun. Her zaman daha kolay yolunu arıyorsun. Unutma; İnternetten kısa sürede zengin olma gibi bir durum kesinlikle yok.
    6. Yeterli çalışma azmin yok ve gerekli çalışmaları yapmıyorsun.
    7.  Sürekliliği sağlayamıyorsun. Neden ? Sürekliliği sağlamak ve kazanmak için bir süre düzenli ve sabırlı bir çalışma temposu tutturmalı ve ilk zamanlar gününüzün 1-2 saatini bu işe ayırmalısın.
    8. Gereksiz hırs yapıyorsun. İnternetten para kazanmak için çıktığın bu yolda gereksiz çok para kazanma hırsı, bir zaman sonra motivasyonun bozulmasına sebep olabilir.
    9.  Kendini geliştirmiyor ve olduğun yerde saymaya devam ediyorsun. Yeniliklere açık olmalısın ve sürekli kendini geliştirmelisin.
    10.  İnanmıyorsun. Madem İnternetten para kazanmak istiyorsun. Kazanacağına inanmalısın. Ne iş olursa olsun başarılı olmanın altın kuralıdır inanmak.

    Bir girişimcinin 10 maddede neden internetten para kazanamadığını açıklamaya çalıştım. Bu maddeleri özümseyerek, tüm olumsuzlukları üzerinden atarak,  İnternetten para kazanmak için kendine bir yöntem belirleyip yola  çıkarsan kısa bir süre sonra para kazanmaya başlayabilirsin. İnternetten para kazanmak için kullanabileceğin yöntemleri buraya tıklayarak(1.yöntem  2.Yöntem ) görebilirsin.




    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    1 yorum :

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.