0

İnternetten Para Kazanmak İsteyenlerin Düştüğü 2 Hata

  • Bir çok kişinin internetten para kazanmak denildiğinde yapmış olduğu 2 hata vardır. Bunlardan biraz bahsetmek istiyorum.

    1. Çoğu insan internetten para kazanmayı bir iş modeli olarak görmüyor ve çok hafife alıyorlar. İnternetten düzenbazlık yaparak para kazanılacağını sanıyorlar.
    2. İnternet üzerinden kendi online işini kurarak internetten para kazanmaktan korkuyor ve yapılması çok zor bir olaymış gibi düşünüyorlar.
     Her ikisi de yanlış bir düşünce.Nedenini gelin beraber inceleyelim.


    Öncelikle 1. hatadan başlayalım;

    İnternetten para kazanma konusunu bir iş modeli olarak görmeli, işinizi belli bir seviyeye getirene kadar düzenli bir çalışma temposu içerisinde olmalısınız. Bu işinizi bir işletme gibi yönetilmesi gerektiğini ve iyi bir kazanç elde etmek için doğru model ve yöntemlerin kullanılması gerektiğini bilmelisiniz.
    İnternetten para kazanma yollarının bazıları sadece günü kurtarma adına size kazanç sağlar, bunun hiçbir şekilde sürdürebilirliğinin olmadığını unutmayın.
    İnternetten yüksek kazançlar elde etmek istiyorsan, bu işi ciddiye almalı, belirli bir model ve yöntemlerle desteklenen bir kazanç sistemi olarak düşünmelisin.
    Aksi taktirde, İnternet üzerinden küçük kazançlar sağlar, sürdürebilirliği olmadığı için belli bir süre sonra bu işten soğur ve internetten para kazanma hayallerin hayal olmaktan öteye gidemez.

    Farkımdayım, bu dediklerim biraz acımasız oldu. Ama hedefine odaklanıp düzenli bir çalışma ile başarılı olmanın aslında düşünüldüğü kadar zor olmadığını anlayacaksın.

    Yeter ki başaracağına İNAN.

    Gelelim  2. hataya;

    Yukarıda bahsettiklerimden etkilenip, ”internet üzerinden yüksek kazançlar elde etmek ve bu kazançların devamlılığını sağlamak online bir işe sahip olmak çok zordur, en iyisi hiç başlamamak” demek de aynı şekilde bu işi hafife almak gibi düşülen büyük bir hatadır.

    Önceden de bahsettiğim gibi; internetten para kazanmak, kendini uygun yöntemi seçerek hareket etmen doğrultusunda çok zor bir iş değildir.


    Bol kazançlar.

    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    0 Yorum “ İnternetten Para Kazanmak İsteyenlerin Düştüğü 2 Hata ”

    Yorum Gönder

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.