0

Tavsiye Ettiğiniz Tatillerden Kazanç Elde Etmek İster misiniz ?

  • Tatile çıkmayı herkes ister. Ancak "sadece zenginlere has bir aktivitedir.”  diyorduk değil mi eskiden? Artık bu durum günümüzde değişmeye başladı ve hemen herkes yılda bir kez de olsa tatile gitmeye çalışıyor. Turizm istatistiklerine bakılacak olursa her yıl ciddi bir artış olduğu gözlemlenmekte..


    Kazandiranoteller, turizm sektörüne farklı bir bakış açısı getiriyor ve üyelerine para iadesi yapıyor. Yıl içerisinde birçok otel  birbirinden farklı indirimler yapmakta..Ancak hiç biri indirimin yanında para iadesi yapmıyor. Otel.org ise size indirimin yanında para iadesi yapıyor

    İndirimli tatil her yerde var para iadesi sadece otel.org’ta.

    Nasıl yani para iadesi, anlayamadım ? 

    Gelin ayrıntılı anlatayım.


    • Öncelikle ücretsiz otel.org üye oluyorsunuz.
    • İster iş için ister tatil için olsun fark etmez. Otel.org bünyesinde  bulunan otellerde yapmış olduğunuz konaklamalardan sanal para kazanıyorsunuz ve bu sanal paranız ile otel.org market alanından sanal paranızın tutarı kadar ekstra hiçbir ücret vermeden alışveriş yapabiliyorsunuz.
    • Sanal para=Yapmış olduğunuz alışveriş tutarı*Otelin sanal para oranı
    • Örneğin; 2000tl konaklama parası verdiğinizi varsayalım, otelin sanal para oranı %20 olsun. Kazanacağınız sanal para oranı=2000*%20=400tl
    • Üstelik sanal para kazanma bir defaya mahsus değil.Her yapmış olduğunuz konaklamalardan sanal para kazanma ve otel.org market alanından bedava alışveriş yapma hakkınız var.
    • Ayrıca otel.org bünyesinde ki otel sayıları her geçen gün artmakta ve Ülkemizin dört bir yanından oteller bünyesine katılmaktadır.


    Bitmedi...

    Bahsetmiş olduğum tüm bu avantajların yanında ekstra kazanç sağlama imkanınız da var.Otel.org üyesi olan herkes aynı zamanda satış ortağı da olmakta ve davet ettiği tatilcilerin yapmış oldukları  konaklamalardan da kazanç sağlamaktadır.


    Peki, insanlar tatil yaparken, siz nasıl kazanç elde edeceksiniz ?


    Sistemin işleyişi çok basit.


    1. Otel.org’a üye olun..
    2.  Hesabınızdan satış ortaklığı linkinizi kopyalayarak paylaşın…
    Kazandiranoteler satış ortaklığı



          3.   Sizin linkinize tıklayarak üye olan herkesin yapmış olduğu tatillerden ömür buyunca kazanç sağlayacaksınız. Aylık 50TL üzerine çıkan kazançlarınız nakit olarak hesabınıza yapılacak, 50Tl altında ki kazançlarınız harcama hesabınıza yatırılacaktır.

    Sizin referansınızla üye olan kişilerin her rezervasyonundan puan üzerinden %20 komisyon kazancı elde edersiniz.

    Puan=Otelin sanal para oranı/4

    Bir örnekle daha iyi anlamaya çalışalım: Sizin referans linkinize tıklayarak üye olan bir tatilci, sanal para oranı %20 olan bir otelde 2000TL değerinde tatil yaparsa;

    Sanal Para =400(2000TL’nin %20’si)
    Puan=400/4=100
    Kazanç=100TL’nin %20si=20TL


    Referans linkinizi ne kadar çok dağıtır ve fazla üye kayıt ederseniz kazancınızda o kadar artacaktır.Üstteki örnekteki potansiyele sahip 100 tatilci kaydı size 2000TL kazandırabilir.

    ücretsiz satış ortaklığı eğitimi
    İnterneti etkin kullanarak tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını kazanmanız mümkün. Üstelik kazancınızı arttıracak püf noktaları kısa ve öz olarak anlatan e-kitap tüm otel.org üyelerine ücretsiz. E-kitabınızı hesabım menüsüne tıkladıktan sonra sol tarafta yer alan satış ortaklığı menüsünden indirebilirsiniz.

    Ücretsiz üye olmak için lütfen tıklayın..


    Şimdiden iyi tatiller, bol kazançlar..

    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    0 Yorum “ Tavsiye Ettiğiniz Tatillerden Kazanç Elde Etmek İster misiniz ? ”

    Yorum Gönder

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.