0

Niş Pazar Bulma Stratejisi 2 (Google Suggest)

  • Hemen hemen tüm coğrafyalarda (Türkiye dahil) sıklıkla kullanılan ve belki de bir çok kişi tarafından bilinmeyen google suggest servisi ile niş pazar bulma hakkında bilgiler vereceğim.

    İnternette arama yaparken google da arama kutusuna bir kelime yazmamaya başladığınızda google’nin size önerilerde bulunduğunu görmüşsünüzdür. Google’in sunduğu bu öneriler google’ı kullanan kişilerin aramalarında en çok hangi kelimeleri kullandıklarına bağlı olarak sizin yazmış olduğunuz anahtar kelime ile alakalı olma durumuna göre en yakın olanlardır. Yani yazmış olduğunuz kelime ile benzer aramalar yapan ve en çok yazılan kelimeleri google suggest hizmeti size sunmaktadır. Bunu dilerseniz bir örnekle açıklayalım. Hatta sizde hemen deneyebilirsiniz. Google’a anlamlı bir şeyler yazmaya başlayın. Göreceksiniz ki Google suggest servisi size kelimeniz ile alakalı bir çok öneride bulunacaktır.




    Google’ın size sunmuş olduğu öneriler en çok aranandan en aza doğru sıralanır.Bu öneriler size mikro niş Pazar bulma adına yeni yeni fikirler verebilir ve kazanç sağlayabileceğiniz rağbet olma durumuna göre ürünler,konular bulmanıza yardımcı olacaktır. Bununla birlikte aramalarınızı daha spesifik bir hale getirerek daha mikro niş pazarlar bulma olanağınız olabilir.







    Başarı sizinle olsun.


    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    0 Yorum “ Niş Pazar Bulma Stratejisi 2 (Google Suggest) ”

    Yorum Gönder

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.