0

Tecrübeler Konuşuyor: İş Aramayın İşinizi Kurun!

  • Bir kpss daha geride kaldı. Bu sınav birçokları için hayal kırıklığı yaşattı şüphesiz. Skandal sorular, seneye ertelenen yeni umutlar hepsi beraberinde bir gerçeği daha ortaya çıkardı. Çoğu umutlarını bu sınava bağlamıştı. Kimi ilk defa kimisi ikinci defa kimisi bilmem kaçıncı defa bu sınava giriyordu. Belki tüm sezon birçok şeyden feragat ederek sınava hazırlanmış ve 3 saatlik sürede tüm sezonun karşılığını almaya çalışıyordu. Acı. Ancak bu gerçek şuan birçok kişinin içinde bulunduğu durumu yansıtıyor. Sınava girdik kazanamadık ya sonra ? Seneye bir daha ya sonra ? Seneye bir daha.. Peki bu ne zamana kadar devam edecek ? Ne kadar devam edecek bu döngü ? Kpss kazanılamaması sonrası farklı iş arama girişimleri… Defalarca yapılan iş başvuruları…

    Kendimizi bu durumdan kurtarıp kpss ve iş arama stresinden uzaklaşarak enerjimizi kendi işimizi kurmaya harcasak nasıl olurdu acaba?

    Gazi Üniversitesinde gerçekleştirilen bir panele konuşmacı olarak katılan Nafi Güral, öğrencilere  tecrübelerini  aktarırken onlara çok önemli  tavsiyelerde bulundu. Güral gençlere “Mezun olduktan sonra iş aramayın, iş kurun. İş kurmak iş aramaktan daha kolaydır.” Dedi.
    Nafi Güral'ın  Gazi Üniversitesi konuşması hakkındaki haberi okumak için tıklayın.

    İş kurmak sanıldığı kadar zor olmadığı ve gözümüzde büyüttüğümüz kadar yüksek sermayeler gerektirmediği açık aslında. Sahip olmamız gereken sadece biraz cesaret. Farklı işlerde çalışmış ve birçok şeyi gözlemlemiş biri olarak söyleyebilirim ki kendi işinde çalışıp az kazanmayı başkasının işinde çalışarak çok kazanmaya tercih ederim. Çünkü başkasının ağız kokusunu çekmek çok zor ve insanın kazancını burnundan getiriyorlar.

    İş kurmanın büyük sermayeler gerektirdiği hususunda yanlış bir algı var. Küçük sermayeler ile de kişinin kendi işini kurması mümkün. Network marketing, araştırmalarımın beni getirdiği ve küçük sermayeler ile kendi işini kurma fırsatı sunan muazzam bir sektör.




    Bu sektör ne bir diploma, ne daha önce bir yerde edinilmiş tecrübe gerektiriyor. Network marketing, kendinizi geliştirme ve kendi işinizi kurmanızı sağlayan muazzam bir sektör. Gün geçtikçe de önemi ve bu alanda girişimde bulunan kişilerin sayısı artıyor.

    Son olarak uzatmadan diyorum ki araştırın,keşfedin, iş aramayın, iş kurun ve Kazanç Mektebini takip etmeye devam edin :)

    Başarı sizinle olsun..

    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    0 Yorum “ Tecrübeler Konuşuyor: İş Aramayın İşinizi Kurun! ”

    Yorum Gönder

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.