1

8 Adımda Satış Ortaklığı İşini Kavrayabilirsiniz

  • Bu yazımda satış ortaklığı yapanların daha fazla kazanabilmelerini sağlamak için daha önceki yazılarımı kullanarak tek bir başlık altında yer verdim.Şimdi sıra ile satış ortaklığı ile daha çok kazanabilmeniz adına satış ortaklığının ne olduğundan, nelere dikkat etmemiz gerektiğine kadar dikkat etmemiz gerekenlere bir göz atalım.


    1. Öncelikle satış ortaklığı ile bilgi almak için "Satış Ortaklığı Nedir ?" başlıklı yazımı okuyun..
    2. Satış ortaklığının ne olduğunu kavradığınıza göre  ne kadar para kazanabileceğinizi  görmek adına Satış Ortaklığı İle İnternetten Para Kazanmak Mümkün mü ? başlıklı yazımı okuyun..
    3. Nasıl ve ne kadar kazanacağınızı da öğrendiğinize göre bu işi yapabilir misiniz bunu tam olarak netleştirmek için " Affiliate Marketing ile Herkes İnternetten Para Kazanamaz "başlıklı yazımı okuyun..
    4. Tamam ben bu işi yapabilirim ve sabırlı ve düzenli çalışırım dedin.Bu işe başlamaya karar verdin.Yeni Başlayanlara Affiliate Marketing İpuçları başlıklı yazıma göz atmayı ihmal etme..
    5. Satış ortaklığı ile ilgili püf noktaları anladınız.Tam anlamıyla bu işi yapabileceğinize inandınız. Buraya dikkat !! Sakın sizde Affiiate Marketing ile Para Kazanmak İsteyenlerin düştüğü Yanılgıya düşmeyin..
    6. Şimdi sıra geldi kendinize bir affiliate ağı seçerek ürünleri bulabileceğiniz platform bulmaya..Eğer ki yabancı diliniz varsa Clickbank ile bu işe başlayabilirsiniz.Yabancı diliniz yoksa kendinize Türkiye de kurulan satış ortaklığı ağları Clickmerkez ve ya Xticaret  satış ortaklığı platformlarından birini seçebilirsiniz.Yok ben bunlardan birine katılmak istemiyorum diyorsanız. Satış Ortaklığı Sitelerini Nasıl Bulurum  başlıklı yazımı okuyabilirsiniz.
    7. Bu adımları da geçtiniz ve çalışmaya başladınız. Bu işte başarılı olmak istiyorsunuz.Satış Ortaklığında  Nasıl Başarılı Olunur yazımı inceleyin.
    8. Tüm bunları uyguladınız ve çalışmaya başladınız.Yalnız belli bir yerden sonra çıkmaza girdiniz ne yapabileceğiniz konusunda tereddüte düştünüz.İşte tam bu noktada size bir rehber önerim var.Benimde kullandığım Goomass size yol gösterecektir. Goomass İnceleme yazımı okuyarak internetten para kazanma kiti Goomass hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz..

      İyi çalışmalar,bol kazançlar dilerim..
    E-Mail Aboneliği:
    *E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

    1 yorum :

    1. Satış ortaklığını daha iyi kavrayabilmek ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi.Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için..

      YanıtlaSil

    Yazı ile ilgili görüşlerinizi buradan.Farklı bir konuda bir sorunuz varsa iletişim bölümünden iletebilirsiniz.